LA PIZZA NOORD

Recentebeoordeling


3 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Pizza Noord. Meer weten? Ontdek meer

19 jul 2024 om 21:03 Was lauw en weinig. En dat lauwe is echt knap daar ik 100 meter van de keuken af woon…
13 jul 2024 om 0:51 Ja erg lekker de pasta. Maar echt heel erg weinig. En voor dat extreme beetje ook best extreem duur. Ik had erna nog honger… en nee ik ben geen hele grote eter. Beetje cheap dus.
7 jul 2024 om 12:42 Ik heb anderhalf uur gewacht op mijn bestelling. Die kwam ten slotte helemaal niet (ze konden geen contact krijgen met de bezorger. Ik moest maar ergens anders een pizza bestellen. Ik heb wel mijn geld teruggestort gekregen.
30 jun 2024 om 23:03 Pizza’s lauw en hard. Zwarte randen. In restaurant zijn ze veel lekkerder.
29 jun 2024 om 23:16 Bijna 2,5 uur moeten wachten op onze bestelling, na 2u gebeld en werd ons verteld dat de bestelling al lang weg was en we thuisbezorgd moesten bellen. De bezorger vertelde ons dat ze extreem lang moest wachten op de pizza’s, ze waren ook nog warm..
25 jun 2024 om 22:59 Heerlijke pizza’s , pasta en melanzane
22 jun 2024 om 11:24 De pizza was zompig, slap en koud.
20 jun 2024 om 22:51 Helaas was het wat weinig en niet de kwaliteit die we gewend zijn van dit restaurant.
8 jun 2024 om 10:54 ZEER SLECHT! De bezorgtijd werd driemaal verlengd, uiteindelijk heb ik 2,5 uur gewacht en is ook nog eens de gehele verkeerde bestelling (koud) bezorgd. Vervolgens telefonisch contact opgenomen met het restaurant maar zij wilden het niet oplossen.
7 jun 2024 om 17:28 pizza was waterig van onder kaas lag over heel de doos heen en zelfs aan de zijkant bahhh nooit meer
6 jun 2024 om 9:53 Pizza beleg ligt naast de pizza m.a.g. natte doos en opgedroogde harde kaas zit vastgeplakt aan het papiertje onder de pizza. Dit gebeurt helaas echt te vaak. Ik ga voorlopig niet meer bestellen bij deze, wel lekker in het restaurant!!!
27 mei 2024 om 9:05 Pizza’s zijn altijd verrukkelijk. Bij bestellen stond dat de bezorgtijd vanaf 30 minuten was, na plaatsing werd de bezorgtijd 50 minuten.