LA PIZZA NOORD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Pizza Noord. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 8:20 Bij het bestellen werd een verwachte bezorgtijd van 31 minuten aangegeven. Onder andere op basis daarvan maak ik een keuze voor het restaurant. Nadat de bestelling geplaatst was kwam hier ineens 20 minuten bij. En na verloop van tijd nog eens 20 min
1 mei 2024 om 8:32 Ontzettend goede pizza's, wel aan de prijs.
28 apr 2024 om 19:10 Helaas waren de gerechten zo goed als koud. De kaas was helemaal gestold en de korst van de calzone helaas zacht. Jammer, want ik weet hoe heerlijk de pizza's en gerechten daar zijn!!
27 apr 2024 om 23:10 De Pizza's waren best wel koud. En eentje was zwart van onderen
25 apr 2024 om 9:13 It took very long for thuisbezorgd to arrive so we phoned lapizza who told us that the pizzas were already ready (20 min after the order). We then drove there to pick it up ourselves, however thuisbezorgd had just arrived 2 min before we did so they
13 apr 2024 om 20:24 Eten was een half uur eerder dan de door mij gevraagde tijd. Hierdoor aten we koude pizza. Van 1 pizza was het beleg afgeschoven, lag in de hoek van de doos. De pizza's zelf waren erg lekker.
11 apr 2024 om 2:37 niet alles was geleverd wat besteld is(profitoroles) en zij geven de bezorger de schuld dat zij het verkeerde heeft geleverd.
5 apr 2024 om 19:05 Heerlijk!
22 mrt 2024 om 20:59 Pizza was upsidown
22 mrt 2024 om 19:59 ZEEEER SLECHT!! Ik heb 2,5 uur gewacht op mijn bestelling. Toen ik belde na een uur geen excuses of meedenken. Ze namen geen verantwoordelijkheid want het was “onmacht dat er geen bezorgers waren”. Pizza was koud en bodem zacht als een pannekoek….
22 mrt 2024 om 12:18 Niet waard €20
15 mrt 2024 om 11:11 Verkeerde pizza bezorgd, na lange besteltijd. Nieuwe pizza ontvangen na weer een lange besteltijd. Totaal gewacht 1 uur en drie kwartier.